Najnovšie recenzie zo sekcie Sponkovačky a nastreľovačky
príjemná hmotnosť výborný zásobník aj kvalita úderu. Prejde preglejkou...
- Kvalitné spracovanie
- V kufríku by mohlo byť miesto na pinky ale dá sa jednoducho vyrezát☺
- Dobrá cena. Plní základnú funkciu obstojne.
- Niekedy sa zasekne spinka. Treba stlačiť niekoľkokrát spinkovačku naprázdno, aby spinka vyletela. Plytvanie spiniek.
nemám čo vytknúť, zatiaľ všetko v pohode
Veľmi dobrý pomocník pri práci , pri montáži vencov , pri pokládke karirohoží do deky . Úspora času , rýchle zviazanie železa , spočiatku nemotorné , po čase to človek dostane do ruky .
Sponkovačka pribíjala spinky len do polovice ich výšky a mala veľmi silný spätný náraz.
- Lahka
- Rychla
- proste top
Ide ako ma
- dobrý pomer kvalita/cena
- Mala je
- Atypicke uzke spinky, ktore poskodzuju/trhaju spinkovany material
- Nikde v navode sa nedocitate sirku spiniek ani to, kde sa daju zohnat
- Po minuti zopar prilozenych spiniek mozete produkt zahodit
Lidl sa vykaslal na podporu zakaznika z hladiska podpory dodavok spotrebneho materialu-spiniek
- Neodporúčam! Som z výrobku totálne rozčarovaný. Uveril som renomovanej značke, ktorá v popise výrobku uvádza, že sponkovačka určená na "ťažké tesárske práce". Teda buď sú neseriózni, alebo výrobca nemá predstavu, čo to je "tesárska robota". Podľa mňa tento výrobok môže tak pripínať papierové plagáty na drevené reklamne plochy kratučkými sponkami. 14mm sponky (typ RL140), na aké je výrobok určený, je treba každú 2. - 3. sponu dobíjať kladivom. A to som skúšal v bežnom mäkkom suchom rezive (smrek, borovica). Som sklamaný a NEODPORÚČAM !
Čakal som horšiu kvalitu ale som milo prekvapeny ako funguje. V pohode sponky 40mm do dreva bez problemov. Len dokupit maznicku.
- Ľahká a dobre sa s ňou pracuje
- Veľké sponky ostanú nezabité.
Väčšia hmotnosť.
Kvalitný vyrobok
- na rôzne druhy sponiek a klincov
- dobrá manipulácia
- kvalitné spracovanie
- trochu horšie zaistenie proti manipulácii
Je to už druhá spinkovačka, prvá bola od iného dodávateľa (cenovo zhruba porovnateľné), táto je kvalitnejšia, má robustnejšie spracovanie a je aj na viac druhov spiniek a klincov. Zaistenie voči použitiu je trochu horšie, stačí malý dotyk a zaistenie povolí, ale nie je to nič čo by prekážalo v používaní. Tu plní svoj účel. Odporúčam za tú cenu.
Nemá síly zabiť sponku do dreva. Ostáva trčať cca 1-2 mm.
Zobrazujem 141 - 160 zo 412 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...21 Ďalšie »