Najnovšie recenzie zo sekcie Sponkovačky a nastreľovačky
Parkside PET 25 C3
Marián
Pridané: 4. februára 2023
(naposledy upravené 4. februára 2023)
Zakúpený v Nejlevnější zboží.sk
++++++
dobrý výrobok za danú cenu
- Použité zatiaľ na 4 nitoch, všetko išlo bez problémov. Pre amatéra ako ja to úplne postačuje.
- S inými nitovacími kliešťami nemám skúsenosť, tak neviem porovnať.
- Dobrá cena, vrátane nitov
- Nity mohli byť zabalené v nejakých škatuľkách, lebo po otvorení sa už nedajú zavrieť, nakoľko je to len v takej fólií
Ešte som nemal čas na odskúšanie.
- Super stroj
Vinikajuca mašinka odporúčam veľmi som spokojný strojom
- Odporúčam, silná, presná, odolná, dobrá výdrž batérií
- Výhodné balenie a cena
- Za tu cenu top produkt a este boli k tomu aj spinky 3 druhy super, lebo som este usetrila aj za ich kupu.odporucam urcite kvalita za rozumnu cenu
Dobrá značka za veľmi dobrú cenu.
- Jediná nevýhoda je absencia spôn v balení. Samozrejme, nie je problém dokúpiť.
Určite kvalitný produkt, silná konštrukcia s drevom nemá problém
- Dobre sa s ňou pracuje, ľahká, šikovná.
Trocha mi prekáža, že na to, aby klinček vošiel hlbšie, treba klincovačku naklánať - prikládať šikmo, nie kolmo.
V opačnom prípade mi klinček nevlezie pekne do dreva a trčí trocha von.
Pracoval som už s klincovačkou, tiež to bola makita,no toto som riešit nemusel.
Celkovo na doma je ok.
- spokojná s výrobkom
Zatiaľ pracuje výborne. Nech je tak , čo najdlhšie.
Sponkovacka spolahlivo nastreluje sirsie sponky na ktore je urcena. Nezasekava sa. Sponky sa lahko vkladaju. Myslim ze to bude jedna z tych lepsich sponkovaciek
OK
Výborne padne do ruky, dostatočne dlhý kábel, má značky, kde vlastne tá spinka vystrelí, bezpečnostné prvky na zamedzenie nechceného vystrelenia spinky. Trošku tuhší chod spúšte, ale môže to byť aj zámer.
- dobré spinkovanie
Zošívačka spĺňa požiadavky.
- za 10e sa oplati
Hobby spinkovacka, za tu cenu v zlave sa to oplati.
Zobrazujem 81 - 100 zo 412 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...21 Ďalšie »