Najnovšie recenzie zo sekcie Sponkovačky a nastreľovačky
- Len pre najjednoduchšie práce.
- dobrá kvalita za super cenu
- pekné prevedenie
- stroj sa asi pokazil lebo nefunguje ešte pred vystrieľaním celého prvého radu sponiek
Veľmi sklamal produkt
- Nema
Za tie peniaze, super
- Rada one+
- super,spokojnost
Mám ten istý model už 3 roky a nikdy som nerobil údržbu. Ani len som ju nevicistil a funguje dodnes bez poruchy. Klincovačka ma stála 380€ pred 3 rokmi a ušetrila mne mzdu za jedného človeka mesačne a mojím chlapcom uľahčila prácu s drevom. Menšie mínus klince do nej by mohli byť trochu lacnejšie 50€ za 2000klincou s plynom je trochu prehnané si myslím. Ale inak Max spokojny
- Pracant za dobrý peniaz,zhotovujem štauplat ideálne riešenie.Dúfam že klince budú k dostaniu kedykoľvek naveky
Vyhodny nakup a rychle dodanie.
- Zatiaľ nevyskúšaný
Dobrá práca s roduktom
- Do dreva/kartónu je to veľmi dobré
- Chcel som to použiť na uchytenie káblu do omietky(v panelákoch) , čo nebolo použiteľné - odskakovali sponky od omietky
Cena bola prijateľná a na trhu najlepšia.
- skutočne výkonný stroj
- trošičku vyššia hmotnosť
Kvalitný a jednoducho ovládateľný produkt.
- pevnosť, spoľahlivosť, dobrý prítlak
viď pre a proti
Potrebný silnejší kompresor a tlak aspoň 7 bar na 90mm klince.
- Je lacna.
- Zatiaľ po 200 klincoch 50mm vpohode.
- Je to veĺký silný stroj
- Oplatí sa pri večších hrubších akciách ako ploty a drevené konštrukcie, debnenia .... do dielne sa skôr hodí menší model NF1
- Zatvárací zámok kufríka 2x odpadol a nakoniec sa v ňom niečo odlomilo, našťastie zostal ešte jeden
- Privítal by so zatváraciu krytku na prívod vzduchu do klincovačky aby do toho neliezla špina pri odpojenej hadici...
- Na nastavenie hĺbky narazenia klinca treba použiť kĺúč čo dosť zdržuje pri častej zmene druhu klincov
Zatiaĺ vpohode. Čas ukáže či vydrží. Mám to len na hobby a tak by mala niečo vydržať ...
Zobrazujem 281 - 300 zo 412 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...21 Ďalšie »